[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imre.

Jézus pedig éppen úgy tanított, hogy a kínlódás és a fogak csikorgása örökké tart, majd, hiszen aki oda jutott tulajdonképpen hozzád hasonlóan maga választotta azt a sorsot.
Gyakorlatilag nem az egyházak tanítását támadod, hanem egy egyház elcsavart tanítását vallod Isten igéje helyett.

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Csaba

Nem azt mondtam,hogy nincs pokol,csak nem úgy van,amint tanítják az egyházakban és gyülekezetekben!
A pokol az egyenlő a sírral és nem az örök kárhozattal,örök kárhozat nincs olyan értelemben,ahogy az egyházak és gyülekezetek használják!
Aki meghal és nem üdvözül,az többé nem lesz sem testben,sem lélekben,tehát örökre megszűnik,megsemmisül,a tűz is ezt szimbolizálja,nem pedig azt,hogy örökké égni fog!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imre.

Jézus tanított a pokolról.
Te meg letagadod Jézus szavait.
Jézus azt mondta, hogy jobb az embernek fél szemmel mennie a mennybe, mint egész testel vettetnie a gyehennára.
Vagyis Jézus kerek perec megmondta, hogy van gyehenna és oda lehet kerülni.
Te miért álítasz mást.
Ugyanúgy hazugnak akarod állítani Istent mint annak idején a kígyó, aki elhitette Évát, hogy Isten nem mondott igazat.
A módszere az ördögnek nem változott.
A hazugság atya maradt évezredek óta, és másokat állít be hazugnak.
Teszi ezt akár kígyó képében vagy akár emberi alakban.
Isten a pusztulást pont az olyanokkal szemben kénytelen hozni a földre akik hozzád hasonlóan megrontói az igaz útnak.
A felszólításod pedig pont Isten tanításával ellentétes.
Jézus ugyanis azt akarta, hogy mindenkit tegyenek tanítványokká és nem azt, hogy széledjenek szét az emberek.
Pont az ellenkezőjét akarod annak amit Jézus akart.
Pontosan úgy ahogy az ördög., aki évszázadokon át tűzzel vassal irtotta az egyházat alkotó kereszténységet, hogy az emberek lázadjanak Isten ellen és az ő akaratát ne teljesítse senki.
Innentől le van bukva az aki téged hajt.
Őt ellenségnek hívják.

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Kedves Levente!

Te félreértelmezed a szavaimat!Isten pusztulásra ítélte az egyházakat és a gyülekezeteket,mert teljesen rossz ember alkotta megváltási tervet követnek,ami teljesen ellentétes a Biblia tanításával!
Felszólította az igaz hívőket,hogy hagyják el az egyházakat és a gyülekezeteket!

Válasz

VAJNA LEVENTE üzente 13 éve

A Sátán mindenütt ott van. Egyetlen egyház sem kötött vele meg nem támadási szerződést. Mindenkit megpróbál, még a legszentebb embert is. Ezért, senki sem állithattja, hogy 100%-osan védett. mert "aki áll vigyázzon, hogy el ne essék". Kifogni mi úgy sem tudunk rajta. A védelem csakis az égből jőhet, ha igent mondunk a tanitásra és állandóan kapcsolatban maradunk Istennel (ezt pedig az állandó imával érhetjük el), mert ahol az Isten nincs jelen ott akkor ki van? Ahol ember van ott a sátán is olálkodik, rést keres a lelkünkhöz, hogy megkaparinthassa.

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Ezek az állítások nincsenek összhangban a Biblia egészével,ezek kiragadott részek,de a Biblia világosan kimondja,hogy "cselekedetek által nem lehet megigazulni"!a hit,hinni szó pedig cselekedet és hinni csak új szívvel és új lélekkel lehet,azután ha Isten megkeresztelt a Szent Lélekkel és nem fordítva,ahogy tanítják az egyházakban és gyülekezetekben,ez egy ember alkotta megváltási terv és semmi köze Isten Megváltási Tervéhez!

Válasz

Surján Magdolna üzente 13 éve

Nagy örömmel olvastam ezt az írást, és maximálisan egyet értek vele!!!!!!!!!!
Csak Jézus Krisztus kereszthalála és feltámadása által lehet örökéletem, és ha hittel tekintek fel Rá. Ismerjük azt az érzést, amikor megégetjük egy kicsit az ujjunkat, vagy a kezünket. Mennyire tud fájni! Hát mennyire fog az fájni szellemi testünknek, ha a Pokol tüzében fog égni egy örökkévalóságon át. Mi a véges eszünkkel csak a földi síkon vett időt tudjuk elképzelni. Az ÖRÖK nincs benne a szótárunkban.Pedig az ÖRÖKÉLET örökké fog tartani, de nem mindegy, hol hol fogjuk eltölteni. Isten az Ő Fia által mindenkinek felkínálja az üdvösséget, az örökéletet, hogy azt a mennyben töltse el.
"Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa. " János 3:17. Olvasd tovább a Bibliából a 18 verstől a21-ig!!!! Isten áldjon meg és mutassa meg a Hozzá vezető utat!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imre.
A Bibliai megváltási tervet követjük.
te nem követed azt.
Ezért is ragaszkodtál egy hazug próféta hamis szavaihoz.
Kár érted, elvesztél.

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Csaba

Sajnos nem érted meg és veled együtt a másik 2 milliárd ember sem érti meg,hogy teljesen rossz,ember alkotta megváltási tervet követtek és ez teljesen ellentétes a Biblia tanításával!

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Nem a gyülekezetet kell megvizsgálni,hanem a tanításukat és mindegyik ember alkotta megváltási tervet használ,ezáltal súlyosan megsérti mindegyik gyülekezet és egyház Isten törvényét!

CSAK ISTEN TUD ÜDVÖZÍTENI!!!!
Az az ember,aki azt hiszi,hogy bármit hozzá tud tenni az üdvösségéhez,pl üdvösség imája,az tévúton jár!!!Az Efézusi levél második rész 8-9 versei kimondják:"Mert kegyelemből tartattatok meg,hit által,és ez nem tőletek van Isten ajándéka ez.Nem cselekedetekből,hogy senki ne kérkedjék"

Válasz

Bölkény Rafael üzente 13 éve

Már minden gyülekezetet megvizsgáltál? Mennyi idős vagy?
Rafael

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imre.

Én meg a Bibliát vallom.
A teljes írást amit nem több ezer, hanem több millió ember vall és mag az Isten is.

Válasz

saul777 saul777 üzente 13 éve

Mindennel egyetértek-kedves testvérem, amit irtál a kereszténységgel kapcsolatosan, csupán egy a probléma, ami hátra maradt. a Szentirás tanitása szerint a megtérés, a felnőtt keresztség, a hit általi megigazulás, az újjá születés is-mind mind szükségesek és igazak, de mégsem elégségesek az örök élet elnyeréséhez. a Szentirás- a megszentelődést az örök élet végső feltételének tekinti, mert a szerető jó Isten vissza szeretné állitani az Ő hasonlatosságát a bünös emberben. másképp-semmire sem jó mindaz, amit felsoroltál-testvérem. Efézus 4:24/ 1 Theszalonika 4:4/ Zsidókhoz irt levél 12:14>,, kövessétek mindenki irányában a békeséget és a SZENTSÉGET, amely nélkül SENKI SEM LÁTJA MEG AZ URAT,,!!! egyértelmü-szerintem, amihez nincs mit hozzáadni, vagy mellé beszélni. a jó Isten áldását kivánom minden drága testvéremnek, aki olvassa a soraimat!

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

István

Azért búcsúztam el akkor már másodszor is,mert untam a meddő vitát!
De láttam az új hozzászólásokat,amik érintettek engem és ezért jöttem vissza!
Május 22.-én egy világméretű földrengés lesz,Te itt szeretnél akkor lenni?

Válasz

Veres István üzente 13 éve

Imre
Ezt a véleményedet olvasva úgy látom, egy héttel ezelőtt jó döntést hoztál, hogy elbúcsúzol a Keresztény Klubtól. Én javaslom, hogy legyen a te beszéded szerint ez a döntésed. És ha az Úr is akarja és élünk akkor május 22-én szeretettel várjuk a véleményedet.
Az Úr Jézus áldjon meg téged!!!

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Csaba

Mindig elfelejted,hogy nagyon jól ismerem a tanításotokat és nagyon gyenge lábakon állanak és a másik,hogy nem az én tanításomat hirdetem,hanem Olyan tanítást,amely több ezer hűséges bibliatanulmányozó véleményével egyezik meg,akik nagyon jól látják,hogy egyetlen egy egyházat vagy gyülekezeteket nem lehet találni az egész világon,amelyik tanítása hű lenne a Bibliához!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imre.

Lehet, hogy te annyira sokat gondolsz magadról, hogy mindenki hülye csak te vagy okos ezen az egész világon és csak te vagy keresztény az egész univerzumban, de ez csupán a te szabadulásra való szükségedet jelenti és nem a valóságot.

Válasz

Kovács Imre üzente 13 éve

Csaba

Sok mindenben jó ez az írás,egyetlen kivétellel, senki sem talál olyan egyházat vagy gyülekezetet,ahol hűek a Biblia tanításához,egyszerűen azért,mert ott a Sátán uralkodik!

Válasz