[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Egyszer egy ember lecsuszott a sziklarol es egy agba kapaszkodott,igy imadkozott: Isten ha letezel ments meg engem es en a hatralevo eletembe mindent megteszek. Es igy valaszolt azUR: Engedd el az agat es En megmentelek.Es a valasz:Azt hiszed megbolondultam :) Ilyen foldhoz ragadottak vagyunk sajnos neha :) de jo hogy a mi URUNK KEGYELMES ES TURELMES. ISTEN aldjon titeket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az ember azt hiszi szüksége van erre vagy arra de Isten tudja mi az ami kell,mitől leszünk erősebbek mi az ami ténylegesen a javunkat szolgálja.Ha jól figyelünk akkor mindig kivétel nélkül tökéletesen mutatja az utat, az irányt.Ám nem merünk mindig hinni mert nem hisszük, hogy ilyen egyszerű.... pedig az.Ő nem teremt rosszat azt az ember teszi mert félelem és gyűlölet lakozik benne és a szíve zárva van!Hát ilyen az ember.De egyre több szív nyílik meg, egyre több lélek látja meg a Mindenható újlenyomatát önnön lényében.A Fény ragyogjon be minden Lelket!

Válasz

Tóthné Fridli Judit üzente 14 éve

Mindig van egy kapu,mi megmutatja a kifelé vezető utat.Nem véletlen,hogy így alakultak a dolgok!Leégett a ház,"rávilágít a fensőbb énre,mi Isten!"Ő mindig velünk van,a végtelenségig."Ámen."

Válasz

Laczkó Péterné üzente 14 éve

Valóban igy van. Mikor annyi rossz dolog történik velünk, egyszer csak talán mintha elkezdenének jóra fordulni a dologok. És utána már nem is érezzük annyira borzasztónak az egészet. Köszönöm Istenem, hogy adsz reményt és enyhülést a dolgokra.

Válasz

Baráth Erika üzente 14 éve

Ebbe a történetbe a kijelentés érvényesűlését tapasztalhattuk.Ugyanis szerencsétlen helyzet van,de az még nem az a vég! Ha egy ajtó bezáródik mögöttünk,Isten kinyit egy másikat.Ha reggel felkelsz igy szólj magadhoz ,-túl hosszú utat tettem meg ahoz hogy feladjam ,Lehet hogy kaptam egy-két pofont az élettől,de nem tudtak kiütni! Újból lábra állok! Győztes vagyok és nem áldozat!!!A Biblia igy bátorit:"...este abánat száll be hozzánk,de reggelre az öröm..."SOSE TÖRÖDJ BELE "AZ IGY IS JÓ" MENTALITÁSBA!!!Úr áldjon

Válasz

balogh sandorné marika üzente 14 éve

biztatást ad és mennyire igaz üdv mindenkinek

Válasz

selmeci erzsebet üzente 14 éve

köszönöm neked ezt a biztatast
HISZEM és TUDOM A JOISTEN velem van

erzsi

Válasz

Fodor Erzsébet üzente 14 éve

Köszönöm szépen,ez igy van ,amikor azt hisszük ,hogy mindennek vége ,mindig van még egy utolsó lehetőség,csak bizni kell az Úrban, és ő segít,utat mutat csak sokan nem veszik észre ,hogy nem azon az úton járnak,és sajnos nehéz szembesülni vele,hogy nem az a számára kijelölt út és lekell térni róla ,a másik irányba menni.

Válasz

Fedeles gábor üzente 14 éve

Tökéletesen igaz.

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 14 éve

Drága Marika!
Nagyon szépen köszönöm neked, hogy mindig ilyen nyugalmat árasztasz reám.
És vallom én is,hogy egy nap GYŐZTESEK leszünk:

Válasz

Garamszegi marika üzente 14 éve

Dícsőség Istenek, többször megeshet ,hogy mindent enged Isten el veszíteni,hogy megnyerhessünk mindent, és az nem más mint az Isten . Nem az Isten az aki elveszi mert az vallásoskodás lenne ha ilyet mernék írni,de megenged Isten helyzeteket, hogy azután kimentsen és ráébresszen hogy nem is kell az nekem, mert aföldi dolgoknak nincs maradandó értéke, minden elveszik egyszer,de ő majd betölti azokat a szükségeket amikért esetleg távolmentem tőle.Tőlem is vett el olyan dolgot amitől azt hittem vége a világnak, bele halok , és az ő szeretete és az ő csodás és ragyogó tiszta igéje elhatott aszívemig elhatott az eszemig , és rákellet jönöm, hogy neki volt igaza,és boldog vagyok hogy megmentett engem mert a pokolba kerülhettem volna. És élek és dícsérem az én Uram nagyságáért bölcsességéért türelméért, irgalmáért, mert nagyon sok éven át elviselt engem olyannak amilyen voltam. De ő ujjá tett engem , nem alakoskodom, nem azért járok gyülibe ,hogy mások is lássák, hanem mert szeretem az én Uramat Jézust aki megmentett a sátán kezéből, és evette tőlem azokat a dolgokat is amelyek tőle elválasztottak. Igy lemondva a Régi életemről, Őt követem és örökké hálás leszek neki, mert ez a földi élet nem elég arra hogy metudjam hálálni amit értem tett, és persze teéreted is. Tudta Isten nagyon jol mért éget fel mindent a szigeten ,mert csak így menthette meg a férfi életét, és nemkérdezte meg a férfit hanem tette azt amit ő alegjobbnak gondolt az ő életére. Köszönjük kedves a történetet, reméljük sokan merítenek belőle, Isten dícsőségére. A BIBLIA is azért irodott, hogy tanulságunkra legyen, és vezérünk legyen az uj életben. Kívánom hogy minden vallásos ember,vegye fontolora életét, mert bizony sokan azt gondolják minden rendben van velük, de elmondom testvéreim nem. Csak azt had említsem meg ha mindegyik egyház ugy végezte volna feladatát, mint ahogy Jézus a tanítványait kiküldte hogy tegyetek tanítványokká minden népeket, akkor Istennek nem kellett volna előhívni lányokat asszonyokat gyermekeket, hogy rajtuk keresztül is hirdessék az igét. Ha körül néztek mennyi nöi pásztor és prédikátor hirdeti az igét? Hála és dicsőség az Istené. Már lehet hogy rég nem kéne ittlennünk a földön, de sajnos akkora tábora van a sátánnak a gyülekezetekben is , Hogy Jézus ereje nélkül már alig bírnánk. De a hitem abban van hogy kijövünk belöle győztesen .Ámen

Válasz